Tervetuloa Tulevaisuustyöpajaan!
Tervetuloa Tulevaisuuden työ ja vastuullisuus -työpajaan ideoimaan ja keskustelemaan yhdessä vihreän siirtymän haasteista, työvoiman saatavuudesta ja teknologista mahdollisuuksista! Tilaisuudesta voit verkostoitumisen lisäksi löytää uusia ideoita, yhteistyökumppaneita ja kehittää koko Satakunnan elintarvikealaa kestävämmäksi.
Tilaisuus on suunnattu Satakunnan alueen elintarviketeollisuuden yrityksille. Olit sitten pieni tai suuri yritys – olet yhtälailla tervetullut! Voit osallistua riippumatta siitä, oletko miettinyt tulevaisuuden teknologiaa tai teknologisia ratkaisuja aiemmin vai et.
Tilaisuuden pääpuhujana toimii futuristi Elina Hiltunen aiheella Mammuttilihapullia, kofeiiniomenoita ja sienirihmastoa – mitä syömme tulevaisuudessa?
Työpajassa mukana myös erikoistutkija, MMT Anna-Maria Leino, Luonnonvarakeskus Luke. Aiheena on ”Maatalous murroksen keskellä”.
Työpajan aikana on kahvitarjoilu, myös lounas tarjolla. Tule viettämään rentoa ideointi-iltapäivää kanssamme.
Paikka: Huone A217, SAMK, Satakunnankatu 23, 28101 Pori
Aika: klo 12:30 – 15:30
Työpajan järjestää Canemure- sekä Teknologisesti vihreämpi ja vireämpi Etelä-Satakunta -hankkeet. Lisätietoa tapahtumasta saat Kati Alakoskelta (kati.alakoski@samk.fi).
Ilmoittautuminen tilaisuuteen on auki ma 23.9. asti. Tilaa vain rajoitetusti! Mukaan pääsevät ensimmäiset 20 ilmoittautunutta – toimi siis nopeasti (max 2 hlö / yritys). Tilaisuus on maksuton.
Lue lisää Canemure-hankkeesta, jota rahoittaa EU:n Life-ohjelma.
Teknologisesti vihreämpi ja vireämpi Etelä-Satakunta -hankketta rahoittaa Satakuntaliitto ja SAMK. Projekti on EU:n osarahoittama. Lue hankkeesta lisää.
Henkilötietoja säilytetään vain siihen asti, että saamme tapahtumailmoittautumiset kerättyä eikä tietoa hyödynnetä mihinkään muuhun ilman lupaasi.
Haluatko ilmoittaa oman tapahtumasi kalenterissa?
Lähetä tapahtumasi tiedot osoitteeseen elsa.penttila@samk.fi