To 22.5. klo 12 – 15:30
Yhteistyössä uutta kestävää liiketoimintaa ja asiakkaita Satakunnan elintarvikealan yrityksille!
Tervetuloa 22.5. klo 12-15:30 Kauttuan Ruukin sydämeen yhteistyöteemaiseen työpajatilaisuuteen. Tilaa vain rajoitetusti. Tarjoamme lounaan ennen tilaisuutta alkaen klo 11.
Paikka: Sepäntie 4, 27500 Eura
Aika: to 22.05. klo 12 – 15:30
Tilaisuudessa käydään läpi paikallisten yritysten haasteita ja miten paremmalla yhteistyöllä tehdään liiketoimintaa edistäviä, kestäviä ratkaisuja. Lopputuloksena syntyy uusia ideoita ja mahdollisuuksia, jotka voivat viedä toimintasi seuraavalle tasolle.
Miksi osallistua?
Yksittäinen pala voi olla pieni, mutta kun oikeat palat loksahtavat kohdalleen, syntyy jotain suurempaa. Nyt on mahtava mahdollisuus varmistaa, että Satakunnan ruoka-ala kehittyy tarpeidesi suuntaan.
Sparraajina Ville Availa ja Dani Warnicki
Ville Availa (Executive MBA) on yrittäjä, muutosjohtaja, kehittäjä ja hallitusammattilainen, joka yhdistää strategista johtamista, ennakointityötä, vastuullista liiketoimintaa ja digitaalisuuden mahdollisuuksia sulavasti keskenään. Hän toimii myös hallitusammattilaisena, keynote-puhujana sekä johtoryhmien fasilitaattorina.
Dani Warnicki (KTM) on liiketoiminnan kehittämisen konsultti. Hänellä on useamman vuoden kokemus yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Dani lähestyy kestävyyttä ja vastuullisuutta sekä kaupallisesta, että ympäristöllisestä näkökulmasta.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen on auki ma 12.5. asti. Tilaa vain rajoitetusti! Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittautuminen ja lisätietoa tapahtumasta saat Kati Alakoskelta (kati.alakoski@samk.fi).
Työpajat järjestää Teknologisesti vihreämpi ja vireämpi Etelä-Satakunta -hanke. Hanketta rahoittavat Satakuntaliitto ja SAMK. Projekti on EU:n osarahoittama. Lue hankkeesta lisää.
Haluatko ilmoittaa oman tapahtumasi kalenterissa?
Lähetä tapahtumasi tiedot osoitteeseen elsa.penttila@samk.fi